Over ons

ARISTRA is het radiologienetwerk voor artsen en patiënten. Wij brengen de kennis van internationale radiologie specialisten naar u toe. Opgericht door artsen, verbinden wij specialisten op verschillende gebieden, infrastructuuraanbieders, internationale onderzoekers en patiënten om optimale MRI-beeldvorming te bereiken voor alle betrokkenen.
Momenteel werken wij samen met 12 partnerpraktijken in Duitsland, Nederland en Zwitserland om deze kennis dicht bij de patiënten te brengen.
The ARISTRA team

Het ARISTRA-netwerk

Wat beweegt ons?
In ons dagelijks werk ervaren wij als artsen dat de concurrentie op alle niveaus toeneemt. De groei van de kennis van medische specialismen heeft een snelheid bereikt die een enkele persoon nauwelijks kan bijhouden. Terzelfder tijd zijn er steeds meer wettelijke voorschriften waarmee rekening moet worden gehouden. De uitdagingen op het gebied van praktijkmarketing, digitalisering en praktijkbeheer worden steeds groter.
Ons idee voor moderne radiologie
Our mission is to shape these challenges through cooperation, interdisciplinary knowledge exchange, and networking across specialist boundaries. ARISTRA brings together young radiologists starting their medical practice, established panel doctors, specialists from various disciplines, and international specialists from many different fields.
Together we form an open, interdisciplinary radiology network.
For a chance in the future, high-quality radiology must be open to new concepts. Radiology cannot exist on its own. The field should position itself as a diagnostic interface in clinical treatment paths for colleagues and patients. Radiologists have the opportunity to play a central role in interdisciplinary cooperation in the reorganization of care structures. For this, a professional exchange at eye level with clinical colleagues is essential.
Partnerschappen
We offer state-of-the-art MRI technology and optimal diagnostic quality. To achieve this, we cooperate with infrastructure providers and the leading vendors for medical imaging devices.
This way, as many patients as possible, can benefit from the capabilities of the ARISTRA network.
In addition, through our teleradiology services, we help practices and hospitals broaden their medical portfolio. They gain specialist expertise and expand their services. Staff shortages due to vacation or illness can also be absorbed on short notice and unbureaucratically.
Het netwerk van specialisten
Bij ARISTRA geloven wij in een degelijke algemene radiologieopleiding. Bovendien biedt subspecialisatie enorme voordelen voor patiënten en klinische collega's. Om dat te bereiken, moeten radiologen voortdurend worden bijgeschoold door meer flexibiliteit in hun dagelijks werk.
Tijdens ons onderzoek aan vooraanstaande universiteiten hebben wij ervaren dat veel behandelingsmogelijkheden niet op grote schaal worden toegepast. Internationale toponderzoekers hebben zich gespecialiseerd in verschillende gebieden van de medische beeldvorming. Maar door hun beperkte capaciteit kunnen zij niet alle patiënten bereiken die van hun kennis kunnen profiteren.

ARISTRA nodigt internationale deskundigen uit om hun kennis op het gebied van beeldvorming aan patiënten over te brengen. Ons netwerk integreert medische specialisten in neuroradiologie, cardiologie, musculoskeletale beeldvorming, urologie, en meer.
Patiënten kunnen er zeker van zijn dat zij op elk moment en vanaf elke locatie de allernieuwste MRI-beeldvorming en -diagnostiek krijgen. De deskundigen bereiken meer patiënten met hun vaardigheden en kunnen er toch zeker van zijn dat hun kennis beschermd blijft.
Samen
Samen met u kunnen wij het ARISTRA-netwerk verder ontwikkelen. Of u nu een radiograaf bent, een radioloog in privépraktijk, een nucleair geneeskundige, een specialist in eender welke discipline, iemand die geïnteresseerd is in teleradiologie en van thuis uit werkt, of een internationale specialist: We hebben een netwerk gecreëerd waar iedereen baat bij heeft.

Indien u met ons het ARISTRA-netwerk wenst uit te breiden, indien de medische kwaliteit voor de patiënten uw prioriteit is en indien u op zoek bent naar verandering en zelfontplooiing in een dynamisch team, gelieve contact ons. We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Management

ARISTRA is een door artsen geleid bedrijf dat een gevarieerd team heeft samengesteld. De medische kwaliteit staat altijd op de voorgrond.
Dr. med. Michael Ho, CEO van ARISTRA
Michael Ho leidt een particuliere radiologiepraktijk in Münster, Duitsland. In het kader van zijn verdere opleiding tot specialist in de radiologie heeft hij zich klinisch en wetenschappelijk beziggehouden met de beeldvorming van de perifere zenuwen, onder meer in het universitair ziekenhuis van Heidelberg en onlangs nog in het universitair ziekenhuis van Zürich.
Dr. med. Michael Ho
CEO
PD Dr. med. Andrei Manoliu, Business Development Lead van ARISTRA
Andrei Manoliu is psychiater, neurowetenschapper en deskundige op het gebied van magnetische resonantiebeeldvorming in de psychiatrie. Hij heeft een doctoraat in geneeskunde en biotechnologie en een postdoctorale graad in psychiatrische beeldvorming. Bij ARISTRA ontwikkelt hij producten met internationale spelers op medisch gebied, onderzoek en gezondheidseconomie.
PD Dr. med. Andrei Manoliu, Ph.D., MHBA
Business Development Lead
General Counsel van ARISTRA Dr. iur. Rodrigo Weihermann
Als medeoprichter en Group General Counsel is Rodrigo Weihermann verantwoordelijk voor de afdeling Legal and Compliance van de ARISTRA-groep. Hij heeft een brede ervaring op verschillende juridische gebieden, die hij heeft opgedaan door zijn eerdere werkzaamheden bij grote internationale advocatenkantoren en in een bedrijfscontext.
Dr. iur. Rodrigo Weihermann
Group General Counsel
Markus Konrad is partner in een adviesbureau voor bedrijven. Hij is een door de overheid aangewezen en beëdigd deskundige voor bedrijfswaardering. Hij is een door de overheid aangewezen en beëdigd deskundige voor bedrijfswaardering.
Dr. rer. pol. Markus Konrad
Finance Lead
Grafisch ontwerper Sonja Marie Urban
Sonja Marie Urban is verantwoordelijk voor de huisstijl van ARISTRA. Dankzij haar jarenlange ervaring als grafisch ontwerper bij een internationaal reclamebureau en haar daaropvolgende werk als digitaal ontwerper aan de corporate kant, heeft zij een uitgebreide kennis op het gebied van creatieve corporate en productcommunicatie.
Sonja Marie Urban
Design Expert
Radioloog PD Dr. med. Daniel Truhn, Dipl.-Fys., MSc van Keulen, Aken
Daniel Truhn is een deskundige op het gebied van de toepassing van kunstmatige intelligentie in magnetische resonantiebeeldvorming. Hij studeerde natuurkunde en geneeskunde in Aken en Londen. In het universitair ziekenhuis in Aken is hij senior arts en onderzoekt hij hoe machinaal leren radiologen efficiënter kan maken in hun werk.
PD Dr. med. Daniel Truhn, Dipl.-Fys., MSc
Product Development Lead
Christoph Haarburger, Technology Lead op ARISTRA
Christoph Haarburger studeerde informatietechnologie aan de RWTH Universiteit Aken en in Helsinki. Tijdens zijn Ph.D. studie aan de RWTH Aachen University, werkte hij aan machine learning algoritmen voor computer-aided kanker diagnose en radiomics.
Christoph Haarburger, MSc
Technology Lead
Toepassingsspecialist Lukas Sevcik, Imaging Lead van ARISTRA
Lukas Sevcik is een expert voor toepassingen in röntgendiagnostiek. Hij heeft tien jaar beroepservaring als radiograaf in Duitsland en Zwitserland, met als specialisatie MRI. Hij is verantwoordelijk voor het beheer van het radiografisch team en de operationele processen in de vestigingen van ARISTRA.
Lukas Sevcik
Lead Staff Leasing
Videoproducer Jonas Zadow
Jonas Zadow is al meer dan 20 jaar werkzaam in de mediaproductie. Hij heeft een verscheidenheid aan projecten gerealiseerd, van muziekproducties tot social media campagnes en concert video's. Voor ARISTRA ontwikkelt hij niet alleen onze mediaproducties maar ook onze sociale mediakanalen.
Jonas Zadow
Media Production Lead
Radioloog PD Dr. med. Erika Jung-Ulbrich
Erika Jung-Ulbrich is een expert in musculoskeletale radiologie met een focus op MR beeldvorming. Zij heeft een postdoctorale graad in musculoskeletale radiologie behaald aan de Universiteit van Zürich en heeft verscheidene jaren als senior arts gewerkt in het Universitair Ziekenhuis Zürich.
PD Dr. med. Erika Jung-Ulbrich
Toon meer

Artsen

Ons team van radiologen biedt wereldwijd second opinions voor alle beeldvormingsmodaliteiten, waaronder MRI, CT en röntgen.

Het internationale netwerk van specialisten

Prof. Dr. med. Dipl.-Fys. Heinz-Peter Schlemmer van het DKFZ
Prof. Schlemmer is hoofd van de afdeling radiologie van het Deutsches Krebsforschungszentrum (DKFZ) in Heidelberg, Duitsland. Hij is een wereldwijd vooraanstaand expert in de beeldvorming van kanker.
Prof. Dr. med. Dipl.-Fys. Heinz-Peter Schlemmer
Gespecialiseerde prostata
Cardioloog Dr. med. Marco J.W. Götte
Marco Götte is cardioloog in het Amsterdam UMC, waar hij het iCMR (Interventionele Hart-Magneet-Resonantie Tomografie)-Field+Lab heeft opgericht. Bij ARISTRA leidt hij samen met Fabian Morsbach de afdeling cardiovasculaire beeldvorming.
Dr. med. Marco J.W. Götte
Gespecialiseerde cardiologie
Radioloog Prof. Dr. med. Philipp Bäumer, MSc van Heidelberg, Duitsland
Prof. Philipp Bäumer is een specialist in radiologie met een extra focus op neuroradiologie. Hij is afgestudeerd in neuroradiologie aan de Universiteit van Heidelberg. Daar heeft hij gedurende vele jaren een grote deskundigheid verworven op het gebied van beeldvorming van perifere zenuwen.
Prof. Dr. med. Philipp Bäumer, MSc
Specialist in radiologie en neuroradiologie
Radioloog Prof. Dr. Shinji Naganawa uit Nagoya, Japan
Prof. Naganawa is hoogleraar radiologie aan de universiteit van Nagoya, Japan. Hij is een bekend deskundige op het gebied van beeldvorming van het binnenoor, en zijn bijzondere aandacht gaat uit naar vertigo, tinnitus, en Morbus menière.
Prof. Dr. Shinji Naganawa
Expert in beeldvorming van het binnenoor
Radioloog Prof. Dr. med. Wibke Müller-Forell
Prof. Müller-Forell is een neuroradioloog met een focus op oogbeeldvorming. Zij is vooral bekend om haar onderzoek en ervaring op het gebied van orbitale beeldvorming.
Prof. Dr. med. Wibke Müller-Forell
Specialist Orbita

De radiologen in onze praktijken

Annika Kowoll is een expert in neuroradiologie. Zij specialiseerde zich in neuroradiologie en neurologie. Zij werkte met succes op klinisch gebied als hoofdgeneesheer in het universitair ziekenhuis Knappschaftskrankenhaus Bochum. Daar heeft zij ook onderzoek verricht op het gebied van neuro-oncologie en beroerteonderzoek.
Dr. med. Annika Kowoll
Dortmund, Duitsland
Radioloog PD Dr. med. Fabian Morsbach
Fabian Morsbach is een gecertificeerd deskundige in cardiovasculaire radiologie met een focus op MRI van het hart. Hij heeft onderzoek gedaan aan verschillende internationale instituten en was senior-arts en hoofd van het 3D-laboratorium in het Universitair Ziekenhuis Zürich. Bij ARISTRA leidt hij samen met Marco Götte de afdeling cardiovasculaire beeldvorming.
PD Dr. med. Fabian Morsbach, EBCR
Zurich, Zwitserland
Radioloog Jonas Roesler uit Hannover
Jonas Roesler voltooide zijn opleiding tot specialist in verschillende grote ziekenhuizen, met de nadruk op interne geneeskunde en chirurgie. Een van zijn sterke punten is zijn veelzijdigheid in interne geneeskunde kwesties. Hij heeft sinds meer dan een jaar een privé radiologie praktijk.
Jonas Roesler
Hannover, Duitsland
Neuroradioloog Dr. med. Kira Lutz uit Stuttgart
Dr. Kira Lutz is radioloog en expert op het gebied van neurologisch-psychiatrische en KNO (oor, neus en keel) beeldvorming met vele jaren ervaring.
Dr. med. Kira Lutz
Stuttgart, Duitsland
Radioloog Lars Michel uit München, Duitsland
Lars Michel is een specialist in radiologie met een focus op musculoskeletale radiologie. Hij was een senior arts in het Lucerne Cantonal Hospital. In die periode heeft hij meer dan twee jaar leiding gegeven aan het Kantonale Ziekenhuis van Uri. Daarna werkte hij als hoofdgeneesheer in het Klinikum Garmisch-Partenkirchen.
Lars Michel
München, Duitsland
Radioloog PD Dr. med. Markus Zimmermann
Markus Zimmermann is een expert in interventionele radiologie. Daar ligt zijn focus op oncologische interventies. Hij specialiseerde zich ook in abdominale beeldvorming, met de nadruk op CT- en MRI-diagnostiek van de lever. Gedurende verscheidene jaren werkte hij als hoofdgeneesheer in het universitair ziekenhuis van de RWTH Aken. Daar was hij verantwoordelijk voor angiografie.
PD Dr. med. Markus Zimmermann
Keulen, Duitsland
Dr. med. Michael Ho, CEO van ARISTRA
Michael Ho leidt een particuliere radiologiepraktijk in Münster, Duitsland. In het kader van zijn verdere opleiding tot specialist in de radiologie heeft hij zich klinisch en wetenschappelijk beziggehouden met de beeldvorming van de perifere zenuwen, onder meer in het universitair ziekenhuis van Heidelberg en onlangs nog in het universitair ziekenhuis van Zürich.
Dr. med. Michael Ho
Münster, Duitsland
Radioloog Dr. med. Nikolaus Loehr uit Zürich
Dr. med. Nikolaus Loehr is een praktiserend radioloog die zich richt op MRI van het bewegingsapparaat. Hij studeerde aan de Universiteit van Zürich, assisteerde in de orthopedie aan de Endoklinik Zürich, publiceerde en behaalde zijn doctoraat in de traumachirurgie.
Dr. med. Nikolaus Loehr
Zurich, Zwitserland
Radioloog Dr. med. Stefan Rosenstengel uit Vaals
Stefan Rosenstengel, MD, is praktiserend radioloog in Aken.
Dr. med. Stefan Rosenstengel
Vaals
Expertise
Ons interdisciplinair team van artsen bestaat uit een exclusieve selectie van internationale specialisten. Alle deskundigen zijn opgeleid in de beste instellingen en hebben een diepgaande ervaring in zowel medisch onderzoek als patiëntenzorg.
Expertise of the ARISTRA network
menu